Hirdetés
Archivum

Csoportja harmadik helyén zárt a magyar válogatott Szolnokon:

:

Hirdetés

Vasárnap délután lezárult a csoportkör Szolnokon a debreceni U18-as 3×3-as Európa-bajnokság selejtezõje alkalmával. A magyar válogatott 16-15-ös vereséget szenvedett Izraeltõl. A keresztjáték során Lengyelország ellen folytatja csapatunk 19 óra 40 perctõl.

A szombati játéknapot a magyar válogatott egy gyõzelemmel és egy vereséggel zárta. Fehéroroszországot 13-6-ra gyõzte le a Laufer Gabriella, Kovács Kitti, Madár Kata és Varga Eszter összeállítású csapatunk, míg az oroszoktól, akik megnyerték a csoportot, 11-9-es vereséget szenvedtünk. Vasárnap Izrael ellen a tét a négyes második helye volt.

Riválisunk extrán kezdett, az elsõ játékmegszakításig három perc alatt 4-1-re lépett el Izrael. A mérkõzés középsõ szakasza hozta el a legnagyobb különbséget a felek között. Négy és fél perccel a vége elõtt 14-4-re vezetett az izraeli válogatott. A magyar lányok a nagy hátrány ellenére nem engedték el a meccset. Az utolsó két percben 16-11 után 16-15-re sikerült felzárkózni és támadhatott az egyenlítésért vagy a vezetésért is csapatunk.

A magyar válogatott a 16-15-ös vereségével a B-csoport harmadik helyén zárt, így a keresztjáték során az A-csoport másodikjával Lengyelországgal mérkõznek Földi Attila tanítványai 19 óra 40 perctõl.

Hirdetés