Hirdetés
Archivum

Csutorás Fanni, Hegedûs Janka, Szörényi Laura, Barta Brigi és Vukov Szonja mérkõzései a tengerentúlról:

:

Hirdetés

Szerdán és csütörtökön hajnalban összesen öt magyar érdekeltségû mérkõzést rendeztek a tengerentúlon. Rövid összefoglaló Csutorás Fanni, Hegedûs Janka, Szörényi Laura, Barta Brigi és Vukov Szonja fellépéseirõl.

Az East Carolina University az Alcorn State gárdáját 87-58-ra gyõzte le. Csutorás Fanni 28 perc alatt 15 pontot, 6 lepattanót és 4 gólpasszt jegyzett.

A Florida International University a University of Central Florida csapatával szemben 89-72 arányban maradt alul. A vereség ellenére Hegedûs Jankának kifejezetten eredményes meccse volt, 38 perc alatt 15 pontot és 6 lepattanót jegyzett.

A West Virgina State University a Virginia Union University otthonában 80-45-re maradt alul. Szörényi Laura 23 perc alatt 6 pontot és 4 lepattanót jegyzett.

Az Armstrong State University a College of Coastal Georgia csapatát 82-61 arányban múlta felül. Barta Brigi 28 perc alatt 16 ponttal és 4 lepattanóval vette ki a részét a sikerbõl.

A Highland Community College pedig 85-53-ra verte a Southeast Community College csapatát. Vukov Szonja neve mellé 17 pont, 7 lepattanó és 4 gólpassz került a statisztikai lapon.

Hirdetés