Hirdetés
Magyarország

Csütörtökön a Gabányiban csap össze a Ludovika FCSM Csata és az ELTE-BEAC Újbuda:

:

Hirdetés

A Ludovika FCSM Csata a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a romló járványhelyzet miatt a játékosok, stábtagok egészségére való tekintettel a klub úgy döntött, hogy minimalizálja a fertőzés kockázatát és nem vesz részt a csütörtöktől szombatig rendezendő Sió Kupán.

Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudunk élni a szekszárdiak meghívásával, de ebben a helyzetben úgy látjuk, hogy az érintkezések számának lehető legkisebbre csökkentésével gátolhatjuk meg a vírus terjedését.

– fogalmaz a Ludovika FCSM Csata közleménye, mely kiemeli: hasonlóan nem lesz ott a tornán az ELTE BEAC Újbuda együttese sem, és mivel az első napon pont egymással találkozott volna a két gárda, így gyorsan dűlőre jutottunk az felet, hogy a meccset ne szekszárdi, hanem budapesti parketten játsszák le.

A Gabányi Sportcsarnokban csütörtök 18 óra 30 perctől rendezik az összecsapást.

Személy szerint én is nagyon sajnálom, hogy nem utazunk Szekszárdra, hiszen jó programnak, erős tornának ígérkezett, de a járványhelyzet miatt most ez a legjobb döntés. Öröm az ürömben, hogy a BEAC fogad bennünket és le tudjuk játszani a mérkőzést, hiszen így tovább gyakorolhatjuk azokat a játékelemeket és taktikai variációkat, amivel az utóbbi napokban foglalkoztunk.

– nyilatkozta Ludovika FCSM Csata a hivatalos honlapján Tursics Krisztián.

Fotó: Petz Gábor Olivér / Ludovika FCSM Csata

Hirdetés