Hirdetés
Magyarország

Csütörtökön egy mérkőzést rendeznek az élvonalban:

:

Hirdetés

Csütörtökön a 2021-es esztendő utolsó játéknapjára kerül sor a hazai élvonalban. Az év utolsó meccsén a TFSE-MTK és VBW CEKK Cegléd csap össze.

TFSE-MTK – VBW CEKK Cegléd – 17:00 – Budapest, MTK Kosárlabda Csarnok

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): “Mi megpróbálunk jobban magunkra fókuszálni ebben a pár napban. Természetesen lejátszottuk azokat a dolgokat, amikre figyelni kell a Cegléd ellen. Eközben viszont igyekszünk felgyorsítani a támadójátékot, mert azt vettem észre a PEAC ellen, hogy kicsit statikussá váltunk. Ez minket eddig nem jellemzett. Azon vagyunk, hogy visszaálljunk arra a régi lendületességre, ahogy korábban játszottunk. Trixy kiesésével az űrt pótolni kell, de a játékosoknak ez egy jó lehetőség a fejlődésre és arra, hogy megmutassák: mit gyakoroltak az elmúlt hetekben.”
A TFSE-MTK felkészüléséről bővebben ITT írtunk. 

Sandro Orlando (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): “Ezen a héten nem az aktuális ellenfélre fókuszálunk, hanem saját magunkra, játékrendszerünkre, szabályainkra. Több időre van szükségünk, de a lányok jól dolgoznak és próbálják betartani a szabályaimat. Úgy érzem, jó hangulatban dolgozunk, és remélem, hogy napról napra javulni tudunk, így jobb teljesítményt nyújtunk majd, mint a legutóbbi mérkőzésünkön.”

Hirdetés