Hirdetés
Archivum

Csütörtökön kezdõdik a keresztjáték a kadetteknél az “A” döntõért:

:

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban zajlott a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság rájátszása. Hat csapat már biztosította helyét az országos “A” döntõben. A még nyitott két pozícióért csütörtökön és vasárnap rendezik az oda-visszavágós kuparendszerû párharc mérkõzéseit.

A nyolcsapatos felsõházi rájátszásból az elsõ hat helyezett, a Csata DSE, az Atomerõmû-KSC Szekszárd, a Vasas Akadémia, a Bajai NKK, a Széchenyi KA és a Kosárlabda Akadémia Pécs biztosította helyét az “A” döntõben. A hetedik és a nyolcadik, a Török Flóris – Törekvés SE és a DVTK Akadémia a keresztjáték során folytatja.

Az alsóházi rájátszásban két csoportban (Kelet, Nyugat) négy-négy alakulat mérte össze az erejét. A csoportok elsõ két helyezettjei keresztbe játszottak kuparendszerû párharcokban. A Soproni Darazsak Akadémia a BEAC -Újbudát, míg a Debreceni KA a PVSK Nemzeti Akadémiát búcsúztatta. Ezzel kivívták annak a lehetõségét, hogy az “A” döntõért mérkõzhetnek.

Az országos “A” döntõért kiírt párharcokat tekintve DVTK Akadémia- Debreceni KA és Török Flóris – Törekvés SE/A – Soproni Darazsak Akadémia mérkõzések lesznek. Az elsõ találkozókat április 25-én, csütörtökön rendezik, a visszavágókat pedig április 28-án, vasárnap.

Hirdetés