Hirdetés
Archivum

Csütörtökrõl péntekre virradóra már az elõdöntõbe kerülés a tét a WNBA-ben:

:

Hirdetés

Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, lezajlott a WNBA rájátszásának elsõ fordulója. Csütörtökrõl péntekre virradóra már jön is a második kör, ahol az elõdöntõbe jutás lesz a tét.

A rájátszás elsõ fordulójában került sor a liga nagy presztízsrangadójára, melyen a Los Angeles Sparks óriási csatában 75-68-ra legyõzte a Minnesota Lynx együttesét. Ezzel eldõlt, hogy idén sem lesz címvédés a WNBA-ben. A másik párosításban a Phoenix Mercury 13 triplát értékesítve 101-83-ra verte a Dallas Wings-t. Itt Yvonne Turner teljesítményét is követhettük, aki 12 perc alatt 4 ponttal vette ki a részét a phoenix-i sikerbõl.

A rájátszás második körében szintén a magasabban rangsorolt csapatok otthonában egy mérkõzésen dõl el a továbbjutó kiléte. Ekkor a tét már az elõdöntõbe kerülés lesz. Ezeket az összecsapásokat csütörtökrõl péntekre virradóra rendezik. Az alapszakasz harmadik helyén záró Washington Mystics a Los Angeles Sparks gárdáját fogadja. Az alapszakasz negyedikje a Connecticut Sun pedig a Phoenix Mercury-t látja vendégül.

Menetrend

Augusztus 24., péntek
00:30 Washington Mystics – Los Angeles Sparks
2:30 Connecticut Sun – Phoenix Mercury

Fotó: Twitter.com/WNBA

Fotó: Twitter.com/WNBA

Hirdetés