Hirdetés
Magyarország

Cyesha Goree a civil munkájáról és a terveiről:

:

Hirdetés

Cyesha Goree, az Aluinvent DVTK és a 3×3-as válogatottunk klasszisa a Nemzeti Sportnak adott egy hosszabb interjút, melyben többek között a civil munkájáról és a távlati terveiről is beszélt.

Goree az Egyesült Államokban Arizonában, Phoenix mellett él, ahol  áru kiszállítással foglalkozik.

Olyan cégnél dolgozom, amely állatokra specializálódott. A piac nagyjából ötmilliós, mert a koronavírus miatt mindenki karanténban van, és sokan sokféle dolgot rendelnek a háziállataiknak, például ennivalót és mást, amit nem tudnak most beszerezni az üzletekben. Online befut a megrendelés, én felveszem a raktárban a dobozokat, a csomagokat – és kiszállítom. Nagyon kemény meló, alaposan leterhel.

mondta az NSO.hu portálnak Goree, kiemelve, hogy ez a munka a fizikálisan szinten tartásban is segíti.

A jövőről míg Cyesha Goree sem tudott konkrétumokat mondani.

Egyelőre nem döntöttem el, az ügynököm azon dolgozik, hogy megtalálja a legjobb megoldást. Nem kaptuk meg a teljes fizetésünket a csonka évad után, mert nem volt meg a rájátszás, noha teljesítettük a feladatunkat, a második helyen fejeztük be az alapszakaszt. A szponzoroknak meg kellett húzniuk a nadrágszíjat, így a jövőben nem lesz könnyű megfizetni a legjobb játékosokat. Ugyanakkor nagyon szeretem Magyarországot, ahol megismerkedtem a nemzetközi profi kosárlabdázással, és mindig mindenütt kedvesen fogadtak. Úgy számolok, van még hátra tíz év a karrieremből, ebből az utolsó három-négyet mindenképpen Magyarországon tölteném, szeretnék egy lakást is vásárolni ott.

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés