Hirdetés
Hirdetés
3x3

Cyesha Goree a legeredményesebbek között a csoportkör felénél:

:

Hirdetés

A Magyarország – Hollandia találkozóval, ami a mieink 17-13-as sikerét hozta, lezárult a csoportkör első fele a grazi olimpiai selejtezőn. A csapatok két-két lejátszott találkozó után vannak, így érdemes egy kicsit a statisztikákban is böngészni.

A csoportkör felénél a női mezőny legeredményesebb játékosa Mai Yamamoto volt. A japánok klasszisa Ausztrália és Irán legyőzésekor összesen 23 pontot szerzett. A második legeredményesebb 22 szerzett ponttal a németek zsenije, a Fenerbahce és a Dallas Wings játékosa Satou Sabally. Csapata Uruguay és Indonézia ellen hozta a kötelezőket.

A női mezőny harmadik legeredményesebb játékosa a csoportkör felénél Cyesha Goree. Válogatottunk 21-11-re verte Fehéroroszországot, majd 17-13-ra Hollandiát. Az első meccsen 8, a másodikon 13 egységig jutott Goree, így tart összességében 21 szerzett pontnál.

A csoportkör felénél a negyedik legeredményesebb a 2018-as Világbajnokság MVP-je, az olasz Rae Lin D’Alie 19 ponttal, az ötödik pedig az Egyesült Államok válogatottjából Allisha Gray, aki 15 szerzett pontnál jár.

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés