Hirdetés
Archivum

Cyesha Goree a voiron-i torna MVP-je:

:

Hirdetés

A magyar válogatott gyõzelmével zárult Voironban a 3×3-as Világbajnokságot megelõzõ rangos felkészülési torna. A kora esti órákban az eredményhirdetést is megtartották a szervezõk. Az MVP Cyesha Goree lett.

Voironban a 3×3-as Big Twelve TSF International Tournament MVP-je 2019-ben Cyesha Goree. Mellette az All-Star csapatba Medgyessy Dórát is beválasztották. A harmadik kiemelt játékos pedig az ukránok erõcsatára Olga Maznichenko lett. Gratulálunk!

A magyar válogatott hat gyõzelemmel és egy vereséggel nyerte meg a nagyszabású voiron-i tornát, mely kiváló erõpróba volt a kedden rajtoló amszterdami Világbajnokság elõtt. A magyar küldöttség vasárnap utazik Hollandiába, ahol már a VB helyszínén kap edzéslehetõséget a csapat, melynek tagjai a jövõ heti  seregszemlén Cyesha Goree és Medgyessy Dóra mellett Theodoreán Alexandra, illetve Papp Klaudia lesznek.

A tervezett menetrend szerint a Világbajnokságon a magyar válogatott június 18-án, kedden 16 óra 55 perctõl Lettország ellen mutatkozik be. Ezen a napon 19 óra 30 perctõl a házigazda Hollandia lesz a rivális. Legközelebb június 20-án, csütörtökön lépnek pályára a magyar lányok. Elõbb 16 óra 55 perctõl Kína, majd 20 óra 30 perctõl Türkmenisztán lesz az ellenfél.

Hirdetés