Hirdetés
Archivum

Cyesha Goree az elsõ játéknap második legeredményesebbje a VB-n:

:

Hirdetés

A magyar válogatott eredményes támadójátékkal két szép gyõzelmet aratott a 3×3-as Világbajnokság elsõ játéknapján. A nõi tornán összesen 10 mérkõzést rendeztek és Cyesha Goree jelenleg a második legeredményesebb játékos a mezõnyben.

Lettország 15-9-es és Hollandia 13-11-es legyõzése során Goree 15 pontot szerzett. A lettek ellen 9-et, a házigazda hollandok ellen 6-ot ért el. Ezzel a spanyol Aitana Cuevas mögött a második legponterõsebb nõi játékos. A spanyolok klasszisa 17 szerzett ponttal zárta a keddi napot.

Goree-hoz hasonlóan 15 pontos a kínai JiaYin Jiang és 14 egységnél jár a kínai válogatott másik kiemelkedõen támadó játékosa ZhiTing Zhang. Klára Mareèková, Gabriela Marginean és a Gyõrbe érkezõ Sandra Ygueravide holtversenyben az ötödik a pontszerzõk listáján 13-13 egységgel.

A magyar válogatottból az elsõ napon Papp Klaudia 6, Medgyessy Dóra 5, Theodoreán Alexandra 4 ponttal zárt. Károlyi Andrea együttese csütörtökön 16 óra 55 perctõl Kína, majd zárásul 20 óra 30 perctõl Türkmenisztán ellen lép pályára.

Gratulálunk!

Hirdetés