Hirdetés
Archivum

Cyesha Goree bemutatkozott a Salamanca színeiben:

:

Hirdetés

Szombaton és vasárnap rendezik a spanyol élvonal 19. fordulóját. A címvédõ Salamanca már szombaton este pályára lépett és ott volt a csapatuk keretében a válogatottunkban honosítottként pályára lépõ Cyesha Goree is.

Fotó: Perfumerías Avenida

Fotó: Perfumerías Avenida

Múlt héten nagy terjedelemben beszámoltunk Cyesha Goree Salamancába szerzõdésérõl. A játékengedélyét a spanyol bajnok szerdai Euroliga meccséig ugyan nem sikerült elintézni, de szombaton este az Ensino Lugo otthonában bajnoki találkozón már ott lehetett a pályán. A Salamanca nagy csatában 67-59-es gyõzelmet aratott. Goree közel 16 percet töltött a pályán, 4 pont, 1 gólpassz és 1 szerzett labda került a statisztikai lapjára.

Szoros meccset vívott a Salamanca, ahol 10 perc után 19-17-re vezettek. A második etapban 7-9 pont között állt be a különbség. A 31-24-es félidõt követõen a harmadik negyedben kétszámjegyûre nõtt a címvédõ elõnye. A hazaiak azonban nem adták fel. Még a kézsérüléssel bajlódó Angela Salvadores nélkül is fel tudtak zárkózni. A negyedik negyedben 54-44 után 56-55-re megközelítették a Salamancát. A fordítás nem jött össze, így végül szoros végjátékban érvényesült a papírforma.

Fotó: Perfumerías Avenida

Fotó: Perfumerías Avenida

Eredmény
Ensino Lugo – Perfumerias Avenida Salamanca 59-67 (17-19, 7-12, 20-18, 15-18)

Statisztika

Hirdetés