Hirdetés
Magyarország

Cyesha Goree bővítette repertoárját:

:

Hirdetés

Lapunkban is beszámoltunk arról, hogy a hétvégi bajnoki mérkőzéseket tekintve Cyesha Goree teljesítmény-indexe lett a legmagasabb. Egészen pontosan 40-es VAL mutató szerepel a statisztikai lapján. A szekszárdiak 94-83-ra verték a VBW CEKK Ceglédet, amikor 24 ponttal, 10 lepattanóval, 9 kiharcolt faulttal és 2 gólpasszal vezette győzelemre csapatát.

A Nemzeti Sport ezen kiemelkedő teljesítményről kérdezte a játékost.

Jól jött ki a lépés. Tudja, az az igazság, hogy amikor egy amerikai elkezd Európában játszani, ahogyan én öt éve Győrben, akkor az első év könnyebb, mert nem tudják, mire vagy képes, hogyan kell védekezni ellened. Aztán kiismernek, így aki ezután is sikeres akar lenni, annak bővítenie kell repertoárját.

– nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Goree, aki elmondta: tavaly Miskolcon a gyűrűtől messzebb játszott. Szekszárdon, Djokics Zseljko edző azt várja tőle, hogy sokoldalúbban kosarazzon, jobb döntéseket hozzon. “Ő kihozza belőlem az agresszív énemet, főleg támadásban. Kicsit emlékeztet az egyetemi csapatom trénerére: sosem elégedett.” – tette hozzá a magyar állampolgárságú játékos, aki úgy érzi: lehet esély csapatával a bajnoki címre.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA olvasható.

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés