Hirdetés
Archivum

Cyesha Goree csatlakozott a Salamancához



:

:

Hirdetés

Vasárnap délben játszotta le aktuális bajnoki mérkõzését a spanyol címvédõ Salamanca. Az Araski elleni találkozót már a helyszínen tekintette meg a klub kötelékében Cyesha Goree.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

Ahogy arról beszámoltunk, válogatottunk honosítottja Cyesha Goree a spanyol élcsapat Perfumerias Avenida Salamacához szerzõdött Velencébõl. Az amerikai játékos a hétvégén már megérkezett Spanyolországba és vasárnap a sérült Elin Eldebrink társaságában a helyszínen tekintette meg a Salamanca aktuális bajnoki meccsét. Az ilyenkor kötelezõ hivatalos orvosi vizsgálatra hétfõn kerül sor. Ezt követõen pedig a tervek szerint be is mutatkozhat a csapat színeiben.

Fotó: perfumeriasavenidabaloncesto.com

Fotó: perfumeriasavenidabaloncesto.com

A Salamanca könnyedén hozta az Araski elleni vasárnapi mérkõzését. Végig vezetve 81-44-es sikert ünnepelhettek. Már az elsõ negyed végére 19-8-ra léptek el. A végeredményben megjelenõ kiütéses különbséget pedig a 32-8-as harmadik etap hozta el. Belen Arrojo és Silvia Dominguez 14-14 ponttal zárt. Az Araski keretében Binta Drammeh 5 pontot és 6 lepattanót ért el.

Hirdetés