Hirdetés
Archivum

Cyesha Goree ponterõs teljesítménnyel segítette a Reyer Veneziát:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK-t is soraiban tudó G-csoportban a Reyer Venezia 76-53-ra legyõzte a KP Brnót. Az olasz listavezetõ sikere alkalmával válogatottunk honosítottja Cyesha Goree ponterõs teljesítményt nyújtott.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Múlt héten váratlan pofont kapott a Reyer Venezia a Nantes otthonában, így a csoportgyõzelemért zajló versenyfutás szempontjából a kötelezõ gyõzelem megszerzése reményében léptek pályára. Ennek megfelelõen motiváltan kezdtek a KP Brno ellen és már az elsõ negyed végére 27-17-re léptek el.

A folytatásban gyorsan nõtt a különbség a felek között. Nem volt egy súlycsoportban a két gárda. A csehek nem tudták megközelíteni õszi teljesítményüket, amikor bravúrral verték olasz riválisukat. A 42-28-as félidõt követõen a folytatásban 25 pontnál tetõzött az olasz elõny. A 76-53-as siker alkalmával válogatottunk honosítottja Cyesha Goree 23 perc alatt 12 pontot és 6 lepattanót jegyzett.

Mint ismert a G-csoport másik mérkõzésén az Aluinvent DVTK 79-56-ra legyõzte a Nantes Reze-t. A magyar csapat ezzel már matematikailag is biztosította helyét a rájátszásban. Az utolsó fordulóban a Reyer Venezia látogat Miskolcra. Bármilyen arányú gyõzelemmel Cziczás László együttese a csoport élén végezne.

A G-csoport állása

Hirdetés