Hirdetés
Archivum

Cyesha Goree-val a soraiban értékes idegenbeli gyõzelmet aratott a Salamanca:

:

Hirdetés

Négy mérkõzést bonyolítottak le eddig a spanyol élvonal 24. fordulójából. A Salamanca Cyesha Goree-val a soraiban értékes idegenbeli gyõzelmet aratott és ezzel megerõsítette vezetõ helyét a tabellán.

Fotó: perfumeriasavenidabaloncesto.com

Fotó: perfumeriasavenidabaloncesto.com

Múlt héten bajnoki rangadón kiütötte a Gironát a Salamanca és ezzel az élre állt a táblázaton. Szombaton az IDK Gipuzkoa otthonában abban a reményben léptek pályára, hogy egy sikerükkel megerõsítik vezetõ helyüket. Ezt végül remek játékkal, a vártnál talán még könnyebben is érték el. A Salamanca végig vezetve 69-42-re gyõzte le az IDK Gipuzkoát.

A San Sebastian-i gárda nem tudta megnehezíteni a Salamanca dolgát. Már a félidõre 35-21-re lépett el a címvédõ. A harmadik etapban pedig egy újabb 10-0-s futást bemutatva végleg leszakította riválisát a Salamanca. A különbség innentõl 20 egység felett állandósult. A magabiztos siker alkalmával Cyesha Goree 17 perc alatt 4 ponttal és 4 lepattanóval zárt.

A másik három lejátszott meccset tekintve a Valencia 10 ponttal múlta felül az Araski-t. A Cadi La Seu a Bembibre alakulatánál bizonyult jobbnak 79-55 arányban. A Quesos El Pastor pedig a Nissan Al-Qázeres Extremadura otthonában aratott 71-68-as sikert.

Eredmények

Nissan Al-Qázeres Extremadura – Quesos El Pastor 68-71
IDK Gipuzkoa – Perfumerias Avenida Salamanca 42-69
Valencia B.C. – Lacturale Araski 73-63
Cadi La Seu – Bembibre 79-55

Tabella

Hirdetés