Hirdetés
Archivum

Cyesha Goree Velencében folytatja pályafutását:

:

Hirdetés

Az UNI Gyõr Facebook oldala adta hírül, hogy a magyar válogatottban is bemutatkozó Cyesha Goree a Reyer Venezia játékosa lesz a következõ évadban.

Cyesha Goree három szezont töltött Gyõrben, ahol rendkívül szimpatikus játékost ismerhettünk meg a személyében. A jelenleg is zajló Eb-selejtezõk alkalmával honosítottként már a magyar válogatottban is bemutatkozott. A 25 éves, 191 cm magas center az elmúlt évadban a bajnoki alapszakasz 19 találkozóján 27.7 perc alatt 13 pontot, 7.1 lepattanót és 1.4 gólpasszt átlagolt. A rájátszásban bokasérüléssel bajlódva 27.5 perces átlaggal zárt, mely idõ alatt 8.5 pont, 6.2 lepattanó és 1.7 gólpassz került a neve mellé. Az õszi Európa Kupa szereplés során 31.9 percet alatt 12.5 pontot és 10 lepattanót jegyzett.

 
A Reyer Venezia az elmúlt évadban nagy csatában maradt le az olasz bajnoki döntõrõl. Mivel azonban az ezüstérmes Ragusa nem élt az Euroliga indulás lehetõségével, így a velencei klub ott lehet a legrangosabb európai kupasorozat selejtezõjében. Itt majd a TTT Rigával mérkõzik a fõtáblára kerülésért a Reyer Venezia. A csapat kerete jelentõsen átalakul: heten távoznak, köztük az összes légiós. Eddig két rutinos klasszis Anete Steinberga és Jolene Anderson érkezését jelentették be.

Hirdetés