Hirdetés
Archivum

Czank Tímea hosszabbított az Aluinvent DVTK együttesével:

:

Hirdetés

Még pénteken az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Czank Tímea hosszabbított.

Czank Tímea 2013 óta erõsíti a miskolci klubot. A DVTK irányítója és csapatkapitánya az elmúlt szezonban bajnoki mérkõzéseken átlagban 30 percet töltött a pályán 9 pontot, illetve 4 gólpasszt jegyzett ez idõ alatt. Az elmúlt szezon kiváló nemzetközi szereplése alkalmával pedig 12 Európa Kupa találkozón 35 és fél perc alatt 10.2 pont, 2.3 lepattanó és 3.7 gólpassz volt az átlaga.


Czank Tímeát Miskolc Város Napján az Év sportolója díjjal is kitüntették a közelmúltban.

„Nagyon boldog vagyok, hogy Diósgyõrben folytathatom a pályafutásom, hiszen már ez lesz a negyedik évem” – idézi Czank Tímeát a DVTK hivatalos honlapja. „Voltak ajánlataim más kluboktól is, de három évet már játszottam piros-fehérben, Miskolc a második otthonom. Nagyon szeretem ezt a várost, az embereket, a szurkolókat, úgyhogy tényleg jó érzéssel folytatom a munkát. Remélem, hogy jövõre is hasonlóan nagy sikereket tudunk elérni, mint az elõzõ szezonban.”

Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetõje pedig így nyilatkozott a klub honlapjának: „Én is örülök, hogy sikerült megegyezni Timivel, mert személyében a csapat egyik legfontosabb építõköve folytatja az Aluinvent DVTK-ban. Folyamatosan halad az új szezonra a csapat kialakítása. Elõrehaladott tárgyalásokat folytatunk, hamarosan újabb játékosok szerzõdtetését tudjuk bejelenteni. Az a célunk, hogy a következõ idényben is ütõképes csapatot alakítsunk ki, amelyik felveszi a versenyt az Euroligában induló Sopronnal és Gyõrrel is.”

Forrás: DVTK.eu
 

Hirdetés