Hirdetés
Archivum

Czank Tímea távozik a DVTK-tól, Nagy Dóra érkezik a helyére:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Czank Tímea távozik a klubtól és a helyére Nagy Dóra érkezik.

Czank Tímea 2013 óta erõsítette a DVTK-t, melynek színeiben többek között Magyar Kupát nyert és az Európa Kupában negyeddöntõt játszott. A helyére Nagy Dóra érkezik, aki diósgyõri nevelés, az elmúlt két szezonban pedig Zalaegerszegen meghatározó játékossá nõtte ki magát.

“Timit már tavaly is csak egy hajszál választotta el attól, hogy távozzon, de akkor még sikerült maradásra bírnunk. Nagyszerû éveket töltött Diósgyõrben, köszönünk neki mindent, és sok sikert kívánunk további pályafutásához! Helyére Nagy Dóra érkezik, aki diósgyõri nevelés, a magyar bajnokság egyik legtehetségesebb irányítója. Ezt azok a szurkolóink is megerõsíthetik, akik látták a ZTE elleni párharc során a rájátszásban. Ponterõs játékos, aki labdaszerzésben is jeleskedik, ezért évek óta szerettük volna hazahozni. Örülök, hogy most elfogadta az ajánlatunkat, mert beleillik abba a koncepcióba, hogy középtávon miskolci, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei játékosok alkossák a DVTK gerincét. Bízunk benne, hogy fejlõdése töretlen lesz, és meghatározó játékosként veszi ki a részét a következõ években a sikeres szereplésébõl.” – fogalmazott a DVTK honlapján Maikel López sport- és utánpótlás igazgató.

Mint ismeretes a DVTK a napokban jelentette be, hogy az eddigi vezetõedzõ Maikel Lopez sport- és utánpótlás igazgatóként folytatja munkáját. A távozó Tina Jovanoviæ helyére pedig Zenta Melnika érkezik.

Hirdetés