Hirdetés
Magyarország

Cziczás László: “Nem hibázhatunk”:

:

Hirdetés

Szombaton egy mérkőzést rendeznek a hazai élvonalban. A 13. fordulóból pótolják az ELTE-BEAC Újbuda – Aluinvent DVTK összecsapást. A tabellán a második helyének megerősítéséhez a DVTK nem hibázhat.

Az Aluinvent DVTK remek formát mutat, a december eleji soproni vereség óta a legutóbbi hét találkozóját megnyerte. Mindegyiken 80 pont fölé jutott Cziczás László együttese. A Szekszárd, illetve a TFSE elleni sikerek pedig stabilizálták a csapat a helyét legjobb négy között. Február 16-án az NKE-FCSM Csata elleni rangadón dőlhet el a Sopron mögötti második pozíció sorsa.

A legfontosabb talán az most, hogy mindenki egészséges a csapatban, sérültünk sincs. Olyan mérkőzés következik, amelyen nem hibázhatunk, vagyis mindenképp meg kell nyernünk a BEAC elleni találkozót. Az újabb győzelemmel tartani tudnánk a második helyünket a tabellán. Ezután néhány nap pihenőt kapnak a játékosok, hiszen erőltetett tempót nyomtunk a télen. 

– nyilatkozta az Aluinvent DVTK honlapján Cziczás László.

Az Aluinvent DVTK-hoz kapcsolódó hír, hogy Maja Skoric bekerült a szerb válogatott bő keretébe. A csapat két bajnokijának pedig változik az időpontja. Erről részletek ITT.

Fotó: DVTK.ez

Hirdetés