Hirdetés
Magyarország

Dávid Kornél vendégeskedett a Soproni Darazsak Sportakadémia nyári képző táborában:

:

Hirdetés

Illusztris vendéget köszönthettek szerdán a Soproni Darazsak Sportakadémia nyári képző táborában – adta hírül az intézmény honlapja.

Az első magyar NBA kosárlabdázó, Dávid Kornél tisztelte meg a tábort, úgy is mint a nevével fémjelzett Kosárlabda Akadémia alapítója (Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia – DKKA) és mint édesapa.

Üdvözlő beszédében Dávid Kornél kiemelte pozitív benyomásait a tábor életét illetően, egyben sok sikert és kitartást kívánt a jövő kosárlabdázóinak.

A Soproni Darazsak Sportakadémia közreműködésével a Balaton partján fekvő Gyenesdiáson tart kosárlabda tábort Honti Kata és Fegyverneky Zsófia, akik igyekeznek a jövő generációinak átadni minél többet az elképesztő tudásukból.

Korábban hírt adtunk arról, hogy az edzések mellett vasárnap este a Soproni Darazsak Sportakadémia dietetikusa, Fülöp Lili tartott interaktív előadást a táborozó fiataloknak. Hétfő este pedig Pankár Tibor sportpszichológus előadását hallgathatták meg.

Pár hete csatlakozott a Soproni Darazsak Sportakadémia szakmai stábjához az elismert olasz edző, Giustino Altobelli, aki máris megkezdte az ismerkedést fiatalokkal és szerdán megtartotta első edzését is a gyenesdiási táborban.

Hirdetés