Hirdetés
Magyarország

December elején térhet vissza Raksányi Krisztina:

:

Hirdetés

Vasárnap délután az UNI Győr – MÉLY-ÚT és a Sopron Basket bajnoki rangadójának közvetítése alkalmával adott interjút az M4 Sportnak Raksányi Krisztina. A győri klub és a válogatott klasszisa bokaszalag-rekonstrukciós műtét után lábadozik.

Az M4 Sporton Raksányi Krisztinát a rehabilitációról kérdezték. “Jól halad, köszönöm szépen. Nagyjából december elején fogok tudni újra pályára lépni. Most kezdtem el még futni, de minden rendben van.” – fogalmazott a győriek klasszisa, akinél a novemberi válogatott programról is érdeklődtek:

“Megpróbálok ott lenni. Addigra fogok már tudni rendesen edzeni, így itt is, meg ott is megpróbálok részt venni a munkában. Játszani azonban még nem tudok majd a selejtezőn.”

Raksányi Krisztina is kiemelte, hogy már nagyon várja a visszatérést. “Egyre nehezebb a várakozás az az igazság. Minél többet tudok csinálni, annál előbb szeretnék visszatérni. Így a pálya széléről nézve kicsit más aspektusból látom a mérkőzéseket, talán könnyebb lesz visszatérni a pályára.” – tette hozzá az M4 Sportnak nyilatkozva.

Forrás: M4 Sport

Hirdetés