Hirdetés
Magyarország

DeWanna Bonner bemutatkozó interjúja Szekszárdon:

:

Hirdetés

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, márciustól DeWanna Bonner az Atomerőmű KSC Szekszárdot erősíti. A klub honlapja a világklasszis játékossal készített interjút.

Hogyan kerültél kapcsolatba a Szekszárddal?

Természetesen testvéremen, Erica McCall-on keresztül, aki ott játszik. De korábban már láttam a csapatot játszani: kemények és élvezik a kosárlabdát, ez tetszett nekem.

Mennyire ismered a magyar bajnokságot, hogy látod, új csapatod nyerhet aranyérmet valamelyik sorozatban ebben a szezonban?

Még nem játszottam velük, de nyilván ezt a sportágat is úgy érdemes játszani, hogy az aranyra hajtunk, bárhol is legyünk.

Izrael, Spanyolország, Oroszország, Csehország és Kína után egy újabb országba érkezel – mennyire tudtad megismerni az országok kultúráját, sajátosságait?

Eddig mindegyik nagyon tetszett, s mindenhol megpróbálom megismerni a fent említetteket, hiszen úgy vagyok vele, ezek alighanem egyszeri és megismételhetetlen lehetőségek, amikkel élni szeretnék. Izgatottan várom, hogy Magyarországot és az ott élő embereket is megismerjem.

Tisztában vagy-e a Szekszárd szezonbeli eredményeivel, hogy látod az Európa-kupás esélyeket?

A Szekszárd egy nagyszerű klub, egy kitűnő edzővel. Remélhetőleg versenyben leszünk a legjobbakkal és a nemzetközi kupában sikerül továbbjutni.

Fotó: WNBA

Hirdetés