Hirdetés
USA

DeWanna Bonner edzésbe állt a Connecticut Sun csapatánál:

:

Hirdetés

Ahogy arról korábban részletesen beszámoltunk, vasárnap óta edzésben vannak a WNBA csapatok. Pénteken csatlakozott a Connecticut Sun együtteséhez DeWanna Bonner is.

Mint ismert DeWanna Bonner idén tavasszal négy Európa Kupa (35.2 perc, 20.5 pont, 8.5 lepattanó, 2.8 gólpassz) és négy bajnoki találkozón (30.3 perc, 13.3 pont, 6.3 lepattanó, 4.5 gólpassz) lépett pályára szekszárdi színekben.

Fotó: Connecticut Sun

A Connecticut Sun május 14-én az Atlanta Dream ellen kezdi meg szereplését a WNBA 2021-es szezonjában. Tehetik mindezt szurkolók előtt. Minap vált hivatalossá, hogy a Mohegan Sun Arénába az olimpiai szünetig minden találkozóra kötelező maszkviselés mellett 2300 nézőt engedhetnek be.

A WNBA 2020-as floridai buborékos szezonja előtt váltott csapatot DeWanna Bonner a tengerentúlon. A Phoenix Mercury gárdájától került a Connecticut Sun alakulatához. Új csapatában az alapszakaszban 22 mérkőzésen 33.3 perc alatt 19.7 pontot, 7.8 lepattanót és 3.0 gólpasszt átlagolt, a hét rájátszás találkozón 35.0 perc alatt 15.4 pontot, 10.4 lepattanót és 3.9 gólpasszt.

A Sun már az első keretszűkítésén is átesett, Kai James, Vionise Pierre-Louis, Sydney Wallace és Teana Muldrow munkáját köszönték meg. A magyar bajnokságból még két játékos készül az együttessel és küzd azért, hogy bekerüljön a versenyző csapatba. A Vasas Akadémiát erősítő Brianna Fraser és Beatrice Mompremier, az UNI-Győr – MÉLY-ÚT centere mutathatja meg a tudását.

Hirdetés