Hirdetés
Magyarország

DeWanna Bonner nélkül a bajnoki döntőben a Szekszárd:

:

Hirdetés

Vasárnap elrajtol a Sopron Basket és az Atomerőmű KSC Szekszárd bajnoki döntő párharca. A TEOL.hu tájékoztatása szerint nem tér vissza a fináléra a szekszárdi csapathoz DeWanna Bonner.

Az biztos, hogy szekszárdi oldalon Dewanna Bonner nem szerepel majd, az Európa Kupa Final Four után ugyanis hazarepült az ikreihez az Egyesült Államokba, s bár a napokban többször is felröppent, hogy visszajön, most már biztos, hogy a párharcot nélküle kezdi meg a szekszárdi együttes.

– írja a lap.

DeWanna Bonner idén tavasszal négy Európa Kupa (35.2 perc, 20.5 pont, 8.5 lepattanó, 2.8 gólpassz) és négy bajnoki találkozón (30.3 perc, 13.3 pont, 6.3 lepattanó, 4.5 gólpassz) szerepelt szekszárdi színekben. Korábban a Nemzeti Sportnak elismerően nyilatkozott magyarországi tapasztalatairól.

Idény közben új csapathoz csatlakozni mindig nehéz, mert rengeteg az újdonság, sok ismeretlen emberrel kell gyorsan megtalálni a közös hangot. De a csapattal és a stábbal hamar összhangba kerültünk, a legelső pillanattól a helyükön voltak a részletek. Keresve sem találhattam volna kedvesebb és befogadóbb együttest. Tényleg olyan, mint egy nagy, szerető család, úgyhogy könnyű dolgom volt, különösebb erőlködés nélkül illeszkedtem be. Mindenki kérés nélkül segített, hogy gyorsan kiismerjem és feltaláljam magam. Az edzővel, Djokics Zseljkóval is leültünk az elején, tisztáztuk a szerepemet, hogy mit várnak el tőlem, hogyan működik az együttes.

– összegzett.

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés