Hirdetés
Archivum

Diana Taurasi a Galatasaray együtteséhez igazolt:

:

Hirdetés

A szezon talán legmeglepõbb sajtóközleményét kaptuk csütörtökön, melyben bejelentették, hogy a következõ szezonban Diana Taurasi a Galatasaray alakulatát erõsíti.

A világ legjobb nõi kosárlabdázója kereken egy évvel ezelõtt írt alá a Fenerbahce gárdájához, ahol õsszel ellenállhatatlanul kosárlabdázott. Decemberben azonban kirobbant az ismert, ellentmondásokkal teli doppingbotránya mely után Taurasi távozott Isztambulból.

Miután tisztázta a nevét a többszörös, WNBA, világ -, és olimpiai bajnok kosárlabdázó, a Fenerbahce a szezon végére megpróbálta visszacsábítani, de eredménytelenül. A Fener szurkolói azonban nem adták fel a reményt, hogy egyszer visszatér a nagy kedvenc. A bizakodás csütörtök estig tartott, amikor a Galatsaray honalapján feltûnt Taurasi mosolygós fényképe.

Az amerikai klasszisból ezzel a lendülettel „pénzéhes” játékos lett a Fenerbahce szurkolói szemében, a Galatasary pedig Tina Charles és Alba Torrens mellett újabb nagyágyút szerzett és lényegében bejelentkezett az EuroLigáért.

Hirdetés