Hirdetés
Archivum

Diana Taurasi és Penny Taylor a hétvégén összeházasodott:

:

Hirdetés

A hétvégén megkezdõdött a WNBA 21. szezonja. Ugyanakkor a címlapokat a nõi kosárlabdával kapcsolatban egy másik hír is uralta az Egyesült Államokban, hiszen szombaton volt Diana Taurasi és Penny Taylor esküvõje.

Bár a két világklasszis a kapcsolatával nem kereste az újságokat, de soha nem is volt titok, hogy közösen képzelik el a jövõjüket. Az eljegyzésre az elmúlt nyáron került sor és már akkor kitûzték az esküvõ idõpontját, mely az európai szezon végére és az amerikai kezdetére esett. Az eseményrõl nem adtak ki sajtófotót, a nyilatkozatokból azonban kiderül, hogy a család mellett több volt és jelenlegi játékostárs is a meghívottak között szerepelt.

A pár balszerencséje, hogy a sorsolás nem volt túl kegyes hozzájuk. Vasárnap ugyanis a Phoenix Mercury, ahol Diana Taurasi már a 12. szezonját kezdi és Penny Taylor visszavonulása után vezetõként dolgozik, délután 15 órakor lépett pályára. A Dallas Wings-tõl ráadásul 68-58-as vereséget szenvedtek. Taurasi 11 mezõnykísérletébõl mindössze 1 volt sikeres.

„Fantasztikus nap volt, az egyik legboldogabb közös napunk. Természetesen jó lett volna egy gyõzelemmel ünnepelni, de így is nagyon boldogok vagyunk.” – idézi Taurasi szavait az azcentral.com portál. „Sajnálom, hogy másnap délután háromkor pályára kellett lépnünk. Ha 24 órával késõbb vagy legalább este hétkor kezdtünk volna… Nem volt ideális, de ilyen az élet. Így is életünk legboldogabb napjaként fogunk emlékezni az esküvõnkre.”

Hirdetés