Hirdetés
USA

Diana Taurasi szerint törékeny a WNBA buborékja:

:

Hirdetés

A hétvégén már a csapatedzésekre került sor a WNBA floridai buborékjában. Diana Taurasi a Phoenix Mercury virtuális sajtótájékoztatóján beszélt az aktualitásokról.

Tudom milyen érzés egy lakásban lenni hónapokig úgy, hogy kevés emberhez tudsz csak szólni.

– mondta Taurasi, aki ezzel arra utalt, hogy a sokat emlegetett módon a WNBA játékosoknak az európai, ázsiai légióskodás miatt ez az elzárt életforma nem idegen.

Sőt, azt is kiemelte Taurasi, hogy az első légiós éveihez képest – amikor még nem volt elterjedt szélessávú internet és az okostelefonok – most a kapcsolattartás is könnyebb. Sokat beszéltek arról Penny Taylor-ral, hogy a gyermekükkel beköltözzenek-e Taurasi mellé, de végül úgy ítélték meg, hogy az a biztonságos, ha a család otthon marad.

Taurasi azok közé tartozik egyébként, akik óvatosabbak a buborékkal kapcsolatban. Sok embernek sok szabályt kell betartania és szerinte ez “törékeny” rendszer. Egyetlen hiba sem férhet bele, de szerinte ezzel mindenki tisztában van.

A Phoenix Mercury-hoz érkezett a holtszezonban klasszis igazolásként Skylar Diggins-Smith.

Már az első napon lehetett érezni annak az előnyeit, hogy egy rutinos irányítóval bővültünk.

– tette hozzá Taurasi, aki szerint nem változik senkinek sem a szerepe a csapatban. Akár Brittney Griner, akár ő ugyanúgy ott lesznek és a pályára tudják tenni az erősségeiket. Ugyanakkor a játék még gördülékenyebb lehet Diggins-Smith érkezésével.

Fotó: Phoenix Mercury

 

Hirdetés