Hirdetés
USA

Diana Taurasi visszatér, Briann January és csapata a listavezető ellen bizonyíthat:

:

Hirdetés

Vasárnap újabb három mérkőzésre kerül sor a WNBA összevont 2020-as szezonjában.

A program 19 órától a Phoenix Mercury és a Dallas Wings összecsapásával indul. A Mercury a közösségi oldalain jelentette be, hogy Diana Taurasi pályára léphet. A két csapat augusztus 11-én mérkőzött és akkor magabiztosan 91-79-re verte a Mercury a Wings-t. Skylar Diggins-Smith 26 pontot jegyzett, míg Brittney Griner 22 pontot és 13 lepattanót ért el. Nagy kérdés, hogy Taurasi visszatérésével miként változnak a szerepek, miután Shatori Walker-Kimbrough kifejezetten jó formába került az utóbbi napokban.

21 órától láthatjuk a Connecticut Sun és a Seattle Storm találkozóját. Briann January és Beatrice Mompremier csapata a listavezető ellen bizonyíthat. Érződik, hogy teljes a keret. A Sun az utolsó három meccsét megnyerte és feljöttek a rájátszást érő nyolcadik helyre. A Storm szezonjához sok újat hozzátenni nem lehet. Hihetetlenül kiegyensúlyozottak, minden fontos statisztikai mutatóban a top 5-ben találhatóak. A legtöbb triplát ők értékesítették eddig a mezőnyben.

A program 22 órától a Chicago Sky és az Atlanta Dream találkozójával zárul. A Sky legutóbb alulmaradt a Sun csapatával szemben. Ahhoz, hogy tartsák a lépést az élbolyban, most nyerniük kell. A Dream keretét nézve Chennedy Carter kiválása után Betnijah Laney maradt a legélesebb játékosuk. A Sky lényegesen több opcióval rendelkezik. Amit elsősorban kezelniük kell, az az eladott labdák magas száma. Eddig a negyedik legtöbb hozzájuk fűződik a mezőnyben.

Menetrend, élő statisztika – augusztus 16., vasárnap

19:00 Phoenix Mercury – Dallas Wings
21:00 Connecticut Sun – Seattle Storm
22:00 Atlanta Dream – Chicago Sky

Hirdetés