Hirdetés
Magyarország

Djokics Zseljko nélkül a Szekszárd a Győr ellen:

:

Hirdetés

Az Atomerőmű KSC Szekszárd arról adott tájékoztatást, hogy Djokics Zseljko vezetőedző nem vehet részt az UNI-Győr Mély-Út ellen 17 órakor kezdődő bajnoki mérkőzésen.

Tisztelt Szurkolóink!

Sajnos rossz hírt kell megosztanunk veletek, aminek a lényege, hogy Djokics Zseljko vezetőedzőnk nem vesz részt a mai, Győr elleni rangadón. Trénerünk csütörtök délelőtt megfázásra utaló tüneteket tapasztalt, ezért otthon maradt, így két napja elkülönítve volt a csapattól, amely közben készült a szombati rangadóra. Djokics szombat délelőtt elvégzett egy koronavírus gyorstesztet, ami sajnos pozitív eredményt mutatott. Ez persze még hatóságilag nem számít hivatalosnak, annak majd a hétfői PCR-teszt minősül. Természetesen játékosainkat is azonnal leteszteltük. Szerencsére mindenkinek negatív lett az eredménye, így pályára tudunk lépni ma 17:00-kor az Uni Győr MÉLY-ÚT ellen.

A mérkőzésen Horváth Zsófia másodedző vezényli az együttest, amely eddig mind az öt bajnokiját megnyerte. Várunk benneteket és bízunk benne, hogy ebben a számunkra szokatlan és teljesen új szituációban még nagyobb lelkesedéssel buzdítjátok a lányokat és együtt megőrizhetjük a csapat veretlenségét.

–  olvasható a szekszárdiak közleménye a klub Facebook oldalán.

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés