Hirdetés
Archivum

DKSK-Miskolc: Bukovszki 8 év után hazatért:

:

Hirdetés

Újabb játékossal bõvült a DKSK-Miskolc nõi kosárlabdacsapatának kerete a következõ szezonra. Bukovszki Mónika a DKSK saját nevelésû játékosa visszatér Miskolcra Zalaegerszegrõl, hogy a komoly terveket szövögetõ piros-fehér csapat irányítójaként járuljon hozzá a kitûzött célok eléréséhez.

“Egy olyan ízig-vérig diósgyõri játékost sikerült hazacsábítanunk, aki minden mérkõzésen a maximális teljesítményre törekszik, és nem mellesleg az elmúlt néhány szezonban a magyar bajnokság legjobb irányítói közé tartozott. Az hogy diósgyõri színekben léphet pályára további motivációt jelent számára, és biztos vagyok benne, hogy rutinjával és lelkesedésével igazi vezére lesz a csapatnak. Ez a lépés is része annak a stratégiánknak amelyet a város vezetésével együtt tûztünk ki: a jövõben egyre inkább szeretnénk a miskolci kötõdésû játékosokra építeni.” – tájékoztatott Szabó Tamás, a DKSK-Miskolc ügyvezetõje.

A “Kicsi” becenévre hallgató irányító nyolc év után tér vissza Miskolcra.

“Rendkívül boldog vagyok, hogy újra diósgyõri színekben szerepelhetek. Fantasztikus, hogy a tavalyi újrakezdés eredményeként ismét van elsõ osztályú csapat Miskolcon, mert a szurkolók és az egész város megérdemli az élvonalat. Remélem minél többen kijönnek és szurkolnak az új csapatnak, amely egészen biztosan sok örömet fog okozni mindenkinek” – jelentette ki Bukovszki Mónika.

Peresztegi Nagy Ákos a csapat új vezetõedzõje szerint is fontos volt “Kicsi” leigazolása:

“Hatalmas erõsítést jelent a csapat számára, aki nem csak a tudásával, de rutinjával és higgadtságával is sokat fog tenni a közös célok eléréséért. Irányítóként egyértelmûen a csapat egyik vezéregyénisége lesz.”

A DKSK a következõ néhány napban még egy külföldi center és egy hazai játékos leigazolását tervezi.

Jelen pillanatban Brankica Hadzovic, Maja Skoric, Ocsenás Barbara, Fürtös Kata, Bozóki Bettina, Szabó Petra és Bukovszki Mónika rendelkezik a csapatnál élõ szerzõdéssel a 2012/13-as szezonra.

DKSK-Miskolc Sajtóközlemény

Hirdetés