Hirdetés
Magyarország

Dolgoznak Zalaegerszegen a háttér megteremtésén:

:

Hirdetés

Veszélybe került a ZTE női kosárlabda csapatának indulása az NB1 következő szezonjában. A koronavírus miatt felfüggesztett idény után a klub március 31-i határidővel, közös megegyezéssel mindenkivel szerződést bontott. Az eddigi szponzorok pedig – a gazdasági problémák miatt – nem tudják vállalni a korábbi támogatásokat – hangzott el a Zalaegerszegi Televízió riportjában.

Megpróbálunk a nevezés során úgy felállni, hogy a nevezésre mindenképpen jogosultak legyünk. Az a pénz rendelkezésre álljon a kasszánkban, ami ehhez szükséges. Költségvetésünk kétharmad része, ami hiányzik. Egyharmad része, ami számíthatóan meglehet az év folyamán. Az, amivel neki kellene állnunk szeptemberben dolgozni és az első négy hónapot kifizetéseit teljesíteni tudjuk, az nem áll rendelkezésre egyértelműen.

– nyilatkozta a Zalaegerszegi Televíziónak Tóth László ügyvezető, akit arról is kérdeztek, miként nézhet ki a keret indulás esetén: “A háttérben folyamatosan dolgoztunk ezen és a kiszemelt a magyar játékosokat megszólítottuk, hogy tudunk-e velünk szerződést kötni és ugyanez van edzői oldalról is. Aláírt szerződéssel még nem rendelkezünk.”

A teljes riport megtekinthető az alábbiakban

Fotó: MTI

Hirdetés