Hirdetés
Archivum

Dombai Réka a 2029-es Európa-bajnokság All-Star ötösében:

:

Hirdetés

A #10YearChallenge hódításán felbuzdulva a FIBA felületein megjelent egy összeállítás, mely csavarva egyet a népszerû kezdeményezésen, 10 évet elõre tekint a nõi kosárlabdában. A 2029-es Eb All-Star csapatát állította össze Paul Nielsen szakíró, amiben helyet kapott a Vasas Akadémia és korosztályos válogatottjaink eredményes irányítója Dombai Réka is. Részletek a klub összeállításában.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Forrás: Vasas Akadémia Sajtóközlemény

A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) is felfigyelt a Vasas Akadémia egyik legtehetségesebb játékosára. Dombai Réka, aki mindössze 16 évesen vezeti a felnõtt nõi NBI/A pontszerzõ tabelláját, bekerült a FIBA Women’s EuroBasket 2029 All-Star ötösébe.

A közösségi médiában tombol a #10YearChallenge, a felhasználók egy tíz évvel ezelõtti, valamint egy aktuális fotót illesztenek egymás mellé, bemutatva ezzel a változást. Paul Nilsen, a FIBA szakírója csavart egyet a trenden, és összeállította a 2029-es nõi Európa-bajnokság All-Star ötösét. Szakosztályunk utánpótlás-nevelõ munkássága óriási elismerésben részesült, hiszen a legjobbak között helyet kapott a Vasas Akadémia felnõtt csapatának fiatal irányítója, Dombai Réka.

Forrás: FIBA.Basketball 

“Magyarország erõsödése az európai és világversenyeken az elmúlt években olyan játékosoknak köszönhetõ, mint Dombai Réka” – olvashatjuk a cikkben.

http://www.fiba.basketball/en/news/presenting-your-all-star-five-of-the-fiba-womens-eurobasket-2029

“Nap mint nap keményen dolgozunk azért, hogy fiatal tehetségeink a legmagasabb színvonalú képzést kapják. Örülök, hogy munkánkat nemzetközileg is elismerik. Gratulálok Rékának, a Vasas Akadémia összes edzõjének, és szakmai stábunk tagjainak” – tette hozzá a Vasas Akadémia nõi kosárlabda-szakosztályának elnöke, Bolyó Judit.

Forrás: Vasas Akadémia Sajtóközlemény

Hirdetés