Hirdetés
Utánpótlás

Dombai Réka a spanyolországi torna MVP-je, Boros Julcsi és Madár Eszter az All-Star ötösben:

:

Fotó: Drocer Eventos

Hirdetés

Ahogy arról nagy terjedelemben beszámoltunk, a hétvégén az U20-as válogatottunk a spanyolországi Viveiro városában a Torneo de Lugo felkészülési tornán szerepelt. Két győzelmet és egy vereséget jegyeztek a mieink.

A vasárnapi eredményhirdetés során a torna egyéni díjait is kiosztották. A legértékesebb játékos (MVP) Dombai Réka lett, az All-Star ötösbe Boros Julcsit és Madár Esztert is beválasztották a szervezők.

Nézzük a statisztikákat! A holland U20-as válogatott 66-51-es legyőzése alkalmával Dombai Réka 19 ponttal, 3 lepattanóval és 3 gólpasszal zárt. Boros Julcsi 14 pontot és 3 lepattanót jegyzett, míg Madár Eszter 11 pontot és 4 lepattanót ért el.

A spanyol U23-as válogatott felett aratott 73-68-as sikerből Dombai Réka 21 ponttal, 6 lepattanóval és 5 gólpasszal vette ki a részét. Boros Julcsi 24 ponttal és 7 lepattanóval segítette a mieinket, míg Madár Eszter 6 ponttal és 7 lepattanóval.

Spanyolország U20-as válogatottjától elszenvedett 79-57-es vereség során Dombai Réka 11 pontot és 3 lepattanót jegyzett. Boros Julcsi 9 ponttal, 2 lepattanóval és 3 gólpasszal zárt. Madár Eszter pedig 8 ponttal, 2 lepattanóval és 4 gólpasszal.

Fotó: Drocer Eventos

Hirdetés