Hirdetés
Archivum

Douglas és Bimbaite is játszik az EuroLiga All-Star gálán



:

:

Hirdetés

Sérülések miatt változik az EuroLiga All-Star gálán fellépõ sztárok névsora, sem Rebekkah Brunson, sem Amaya Valdemoro nem tudta vállalni a játékot, helyüket Katie Douglas és Ausra Bimbaite veszi át.

A Valencia sztárcentere, Rebekkah Brunson még a Bourges elleni EuroLiga negyeddöntõben szenvedett térdsérülést, mely miatt spanyol bajnoki találkozókat is ki kell hagynia. A helyette beugró csapattársa sem kisebb név. Katie Douglas elképesztõ formában játszva, Brunson sérülése után gyakorlatilag egyedül vezette a spanyol gárdát az EuroLiga négyes döntõjébe.

A másik hiányzó a spanyolok világklasszisa, Amaya Valdemoro sorozatos sérülésekkel bajlódik ebben a szezonban és a rehabilitációját nem akarta megszakítani az All-Star gála fárasztó kötelezettségeivel. Helyét a Kaunasban pattogtató Ausra Bimbaite veszi át, aki 15.7 pontot, 5.1 lepattanót és 3.1 gólpasszt átlagolt hét EuroLiga mérkõzésen. Bimbaite decemberben a Salamanca elleni hazai összecsapáson sérült meg és emiatt hagyott ki 3 EuroLiga alapszakasz találkozót.

Hirdetés