Hirdetés
Magyarország

DRK-ban játszik az UNI-Győr – MÉLY-ÚT:

:

Hirdetés

Az idei szezontól új ruhaszállító partnere van az UNI Győr MÉLY-ÚT-nak. Az eddig lejátszott két mérkőzésen már DRK-szerelésben lépett pályára a csapat, de a különleges helyzet miatt csak most sikerült a sajtónak beszámolni a két fél közötti kapcsolat hátteréről.

Jó ideje érlelődött bennünk az, hogy új partner után nézzünk. A korábbi ruhatámogatónkkal, a Spaldinggal is elégedettek voltunk, hosszú és eredményes időszak áll mögöttünk, kiváló partner volt. Ezúton is köszönjük nekik az elmúlt éveket. Ugyanakkor volt egy nagy hiány ezen a téren, nem volt elérhető Győrben a márka, nem lehetett hozzájutni központi üzletben a klubbal kapcsolatos termékekhez. Az elmúlt években elindított stratégiánkban ugyanakkor kiemelt szerep jut a merchandisingnak is, és a DRK került képbe, mert illik a Play in Győr-életérzéshez, a fiatalsághoz, a lendülethez. Hosszabb ideig tárgyaltunk, míg végül eljutottunk addig, hogy egymás tenyerébe csaptunk. Fontos, hogy magyar vállalatról van szó, és az is kitűzött célunk, hogy a hazai különösen a helyi terméket promotáljuk. Sok olyan partnerünk van, mely Győrben és környékén végzi tevékenységét, ez számunkra nagyon fontos.

– mondta Fűzy András elnök.

„A DRK elsősorban a zene, a művészet terén kezdte meg térhódítását majd fokozatosan elmozdult a sport irányába. Team Hungary néven több szövetséggel is szerződést kötött, egyik legismertebb név Fucsovics Márton. Több mint húsz magyar szövetséggel van kapcsolatban az anyacég, mi franchise partnerként elsősorban a csapatsportokkal foglalkozunk. Nagy megtiszteltetés, hogy az UNI Győrrel is szerződést kötöttünk. Komoly mérföldkő ez számukra, hiszen az első női csapat és az első nemzetközi kupainduló gárda kerül a referenciák közé. A cég hitvallása a nők szerepének erősítése, ezért is indult nemrégiben Nő, erő, jövő-kampány. Valóban fontos a helyi jelenlét, és itt el kell mondanom, hogy Győrben van az első olyan bolt, ahol az adott város kosárcsapatának termékei elérhetők. Azt is hangsúlyozom, hogy a DRK az utcai ruházat és cipők mellett a sportos öltözékben is magas minőségre törekszik” – fogalmazott a DRK franchise-partneréként működő Penso Kft. egyik tulajdonosa.

Egy sportolónak nagyon fontos a kényelem, nőként pedig a megjelenés sem utolsó szempont. Mindkét kritériumnak tökéletesen megfelel a DRK. Látni kellett volna a lányok arcát, mikor megkaptuk a teljes felszerelést, mindenki nagyon elégedett, és reméljük, hosszú távon sikeres lesz az együttműködés a klub és a támogatónk között.

– mondta el Török Ágnes csapatkapitány.

„Nagyon jó ebben a ruhában megjelenni, sportos öltözék, de egyben elegáns is, és a mezben is jó játszani. Bevallom, sportruhám mg nem volt, de maximálisan bevált. Remélem, sok győzelem születik majd az új mezekben” – tette hozzá Dombai Réka, csapatunk fiatal játékosa.