Hirdetés
Archivum

Du¹ko Vujo¹eviæ a Vasas Akadémia edzésén:

:

Hirdetés

Múlt héten Du¹ko Vujo¹eviæ járt a Vasas Akadémia felnõtt csapatának edzésén. A klub honlapja errõl készített egy összeállítást, mely az alábbiakban olvasható.

Fotó: Vasas Akadémia

Fotó: Vasas Akadémia

Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap

A Vasas Akadémia felnõtt csapatának csütörtök esti edzésén egy igazi legenda, Du¹ko Vujo¹eviæ foglalt helyet a piros-kékek kispadján.

A Partizán Belgrád legendás edzõje, Du¹ko Vujo¹eviæ budapesti látogatása során tiszteletét tette felnõtt csapatunk edzésén. A montenegrói születésû tréner négyszer nyert szerb-montenegrói, hatszor pedig szerb bajnokságot, ötszörös Adria Liga gyõztes, FIBA Koraæ Cup gyõztes, a 2009-10-es szezonban pedig az Euroliga Final Four-jáig jutott a Partizánnal, és megkapta az év edzõje elismerést.

Du¹ko természetesen az edzés során megosztotta gondolatait csapatunk szakmai stábjával, az edzést követõen pedig játékosainknak is készült néhány jó szóval.

“Nagyon boldog vagyok, hogy a Vasas Akadémiát egy ilyen szintû edzõlegenda látogatta meg. Nem is olyan régen, amikor még a Partizán edzõje volt, abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy részt vehettem, és megnézhettem azokat a kiváló edzéseket, amiket tartott. Nagy boldogság, hogy megoszthattuk egymással tapasztalatainkat Európa egyik legjobb edzõjével, és tanulhattam tõle. Kimondottan az egyéni képzései voltak érdekesek, amiket Dule a legtehetségesebb fiatal játékosaival végzett a klubban. Szintén rendkívül megtisztelõ, hogy a mi edzéseinket nézve felismerte és megdicsérte az általunk végzett minõségi munkát, és saját szemével bizonyosodott meg fiatal tehetségeinkrõl. Beszélgetésünk témája minden esetben a kosárlabda volt, és nagyon értékes tanácsokkal gazdagodtunk. A dicséretek, amiket kaptunk, és a barátság a modern kosárlabda szakma egyik legnagyobb alakjától még tovább fog minket ösztönözni a minél színvonalasabb munkához, amit a Vasas akadémia fiataljaival végzünk” – mondta a Vasas Akadémia szakosztályvezetõje, Krivacsevics Dragoljub.

Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap

Hirdetés