Hirdetés
Archivum

Dubei Debóra a februári Eb-selejtezõkrõl:

:

Hirdetés

Szombaton Oroszországgal, majd jövõ héten szerdán Litvániával vív Európa-bajnoki selejtezõ-mérkõzéseket a magyar válogatott Miskolcon. A találkozók felvezetéseként az M4 Sport reggeli mûsorában Dubei Debórát kérdezték.

Fontos meccsek várnak a magyar csapatra, hiszen ez a februári idõszak – ha nem is dönti el –, de egyértelmûen meg fogja határozni, hogy milyen helyezés érhetõ el a csoportban. „Elõször az oroszokkal fogunk játszani. Velük még nem találkoztunk. Szerintem az szerencsés és nagyon pozitív, hogy itthon tudunk elõször velük játszani. Benne van az, hogy meg tudjuk õket verni hazai pályán. A litvánokkal találkoztunk már, 3 pontos gyõzelmet arattunk. Szerintem az lesz a kulcsmérkõzés. Remélem, hogy egy nagyon jó játékkal gyõzedelmeskedni tudunk felettük.” – kezdte Dubei Debóra.

A válogatott menetrendje szerint elõbb az oroszokkal játszanak Székely Norbert tanítványai és utána jön a litvánok elleni kulcsmeccs. Arról is kérdezték Dubei Debórát, hogy az oroszok elleni találkozót lehet-e függetleníteni a litvánok elleni összecsapástól. „Szerintem félre kell tenni és a következõ meccsre kell koncentrálni. Most a következõ az orosz meccs. Fogunk videózni belõlük, készülünk rájuk edzéseken. Ha õket megverjük, õk is két gyõzelemmel állnak, bármi lehet. Akár még csoportelsõként is kijuthatunk az Európa-bajnokságra. Ahogy Székely Norbert vezetõedzõ is mondta, nagyon magasak a palánk alatt. Próbáltunk már gyakorolni pár taktikát ez ellen. Meg fogjuk találni a megfelelõt. Kizárás, lepattanók – megpróbáljuk a magunk javára fordítani ezeket a dolgokat.” – fogalmazott Dubei, majd azzal zárta a beszélgetést, hogy teljes kerettel bizakodva várja a csapat a mérkõzéseket:

„Mindenki egészséges. Teljes kerettel tudunk készülni a mérkõzésekre. Jó hangulat van, mint mindig. Nagyon összeszokott a társaság. Bízom abban, hogy tudjuk folytatni ezt a nagyon jó szereplést.”

Hirdetés