Hirdetés
Magyarország

Dubei Debóra a győri szerepköréről:

:

Hirdetés

Az UNI-Győr – MÉLY-ÚT PlayinGyőr magazinjában Dubei Debórával készült portrébeszélgetés.

A válogatott játékos Sopronból érkezett Győrbe: “Ez egy nagyon nehéz döntés volt számomra. Öt év sikereit hagytam hátra. A csapat szempontjából sikeresek voltak ezek a szezonok, egyénileg kevésbé. Nagyon sokat fejlődtem Sopronban, de eljött az idő, hogy magamat helyezzem előtérbe és kicsit más szerepkörben szeretnék próbát tenni. Úgy gondolom, hogy ez adott Győrben. Tetszett az ajánlat, amivel megkerestek és így döntöttem Győr mellett.” – idézte fel a váltást Dubei Debóra, aki fiatal kora ellenére a rutinosabbak közé tartozik a keretben:

Elég érdekes a szituáció. Fontos szerep hárul rám. Én nagyon segítőkész szeretnék lenni a fiatal generáció számára. Remélem, hogy fel tudnak majd nézni rám és ha bármi gondjuk van vagy valamiben segíteni kell, fordulnak hozzám. Fiatal a csapat és sok türelemre lesz majd szükség, de a felkészülési meccseken láthattuk azt, hogy van bennünk potenciál és bármire képesek lehetünk.

– fogalmazott Dubei Debóra, aki nyilatkozott a városról is: “Nekem nagyon megtetszett Győr. Én keveset jártam ide utánpótláskoromban. Miskolcról elég nehéz ide eljönni, nem közeli régióba tartozunk. Nagyon tetszik a város. Rokonszenves mindenki a csapatban is. Volt lehetőségem sétálni a belvárosban, könnyen megismertem Győrt. Jól érzem magam eddig itt.”

A vezetőedzővel Iványi Dalmával a válogatottban már dolgozott Dubei Debóra.

A válogatottban másodedzőként ugyanilyen segítőkész. Nagy jó embert ismertem meg a személyében. Boldog voltam, amikor megtudtam, hogy Dalma lesz az edző.

– tette hozzá.

Dubei Debóra elmondta, ha nagyközönség előtt nem is, de kisebb társaságban nagyon szeret énekelni. “Voltak olyan kérdések a közelmúltban, hogy mi lenne, ha nem kosárlabdáznék. Valószínüleg énekes vagy színész-pályára tévednék. Szerepelni viszont kevésbé szeretek.” – fogalmazott.

Hirdetés