Hirdetés
Magyarország

Dubei Debóra lett a tavasz legjobbja a győri klubnál:

:

Fotó: UNI-Győr – MÉLY-ÚT

Hirdetés

Április hónap a rájátszások miatt meglehetősen csonka lett, így márciussal összevonva újra megválasztották az UNI-Győr vezetőedzői a hónap játékosát felnőtt együttesnél és az utánpótlásban egyaránt – írja a klub honalpja.

Az UNI Győr MÉLY-ÚT csapata áprilisban a rájátszásban versenyzett, ahol a DVTK ellen nem sikerült elődöntőbe jutni. A playoff ettől még nem állt meg, az 5-8. helyért előbb a TFSE-MTK-t, majd a Vasast győzték le, ezzel ötödik helyen végezve. A hónap játékosa díj, ahhoz a Dubei Debórához kerül, aki a rájátszásban a Diósgyőr elleni két meccsen 24 pontot és 16 lepattanót szerzett, míg a TFSE ellen 34 ponttal vétette észre magát. Az ötödik helyért döntő párharcban, a Vasas ellen 16 pont és 10 lepattanó állt a neve mellett.

Dubei teljesítményéről Iványi Dalma vezetőedző így vélekedett:

Debi a rájátszásban a legjobb arcát mutatta, meccsről meccsre a csapat húzóembere volt. Megérdemelten kapja a hónap legjobbja díjat.

A Széchenyi Kosárlabda Akadémia utánpótlásából Rigó Dorina lett március-április legjobbja. A fiatal játékosról Jakubovics Dóra, vezetőedzőt kérdezte a klub honlapja.

Dorina a serdülő csapat meghatározó játékosa, aki idén már a kadett korosztályban is kipróbálhatta magát. Küzdőszelleme, harciassága nem ismer lehetetlent. Ponterős, a mérkőzéseken stabil teljesítményre képes. Akarata és nyerni akarása példaértékű.

Hirdetés