Hirdetés
Archivum

Eddig a tervezett ütemben halad a szerb válogatott edzõtábora:

:

Hirdetés

Egy hete állt munkába az Európa-bajnokság társ-házigazdája Szerbia. A 2015-ös kontinensbajnok felkészülése eddig a tervezett ütemterv szerint halad – errõl számolt be a nemzeti szövetségük honlapja.

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

A szerb válogatott bõ kerete múlt héten szerdán találkozott Belgrádban. Innen Zlatibor felé vették az irányt, ahol az összetartás elsõ hetére került sor. A meghirdett 19 fõs keretbõl 18-an rendelkezésre állnak. Egyedül a francia bajnoki fináléban csütörtökön este sorsdöntõ ötödik találkozót vívó Ana Dabovic hiányzik.

Az elmúlt évadot hazánkban töltõ szerb játékosok közül Nevena Jovanoviæ, Sara Krnjiæ, Jovana Popoviæ, Aleksandra Crvendakiæ és Maja ©koriæ kapott lehetõséget. A nemzeti csapatukkal tartózkodik immár édesanyaként Jelena Milovanoviæ, akirõl azóta tudjuk, hogy a következõ évadtól visszatér Sopronba.

“Eddig a felkészülés nagyszerûen alakul. Minden a tervek szerint halad. A lányok szuperek, ahogy a hangulat is. Keményen dolgozunk, tudjuk, hogy erre van szükségünk a sikerhez. Mindenki rendkívül fókuszált a feladatra. Tudjuk, hogy mi vár ránk.” – idézi a DVTK-ban szereplõ Maja Skoric szavait a szerb szövetség honlapja.

Emlékeztetõül a szerb válogatott bõ keretét Miljana Bojoviæ, Ivana Brajkoviæ, Dajana Butulija, Ana Daboviæ, Katarina Zec, Nevena Jovanoviæ, Sara Krnjiæ, Nikolina Miliæ, Jelena Milovanoviæ, Maja Miljkoviæ, Sonja Petroviæ, Jovana Popoviæ, Ivana Raca, Aleksandra Raèiæ, Aleksandra Stanaæev, Dragana Stankoviæ, Aleksandra Crvendakiæ, Sa¹a Èaðo és Maja ©koriæ alkotja.

Fotó: KSS.RS

Fotó: KSS.RS

Hirdetés