Hirdetés
Európa

Edzésbe állt a spanyol válogatott:

:

Hirdetés

Hétfőn Madrid mellett Torrejón de Ardoz városában megkezdte a felkészülést a spanyol válogatott a csütörtökön rajtoló belgrádi olimpiai selejtező-tornára.

A spanyol válogatott kedden kel útra a szerb fővárosba, ahol a selejtezőn Kína, Dél-Korea és Nagy-Britannia lesznek a riválisai. A csoport első három tagja szerez olimpiai kvótát. Hétfőn Lucas Mondelo két edzést vezényelt a keret tagjainak. Alba Torrens külön munkát végzett és a térdén egy jeges borogatással ült, de rajta kívül mindenki maximálisan terhelhető volt.

Fotó: FEB

Az esti edzés alatt a csapatot meglátogatta Jorge Garbajosa, a Spanyol Kosárlabda Szövetség elnöke, José Manuel Rodríguez Uribes, Spanyolország kulturális és sportminisztere, illetve Irene Lozano, a Spanyol Olimpiai Bizottság elnöke.

A spanyol válogatott kerete: Silvia Domínguez (Perfumerías Avenida), Cristina Ouviña (USK Praha), Laia Palau (Spar CityLift Girona), Queralt Casas (Valencia Basket), Leonor Rodríguez (Famila Schio), María Conde (CCC Polkowice), Alba Torrens (UMMC Jekatyerinburg), Marta Xargay (Spar CityLift Girona), Tamara Abalde (Valencia Basket), Laura Gil (Perfumerías Avenida), Nogaye Lo (Lointek Gernika) és Laura Nicholls (Fenerbahçe).

Menetrend

Február 6., csütörtök

12:00 Kína – Nagy-Britannia
14:30 Dél-Korea – Spanyolország

Február 8., szombat

12:00 Spanyolország – Kína
14:30 Nagy-Britannia – Dél-Korea

Február 9., vasárnap

12:00 Dél-Korea – Kína
14:30 Nagy-Britannia – Spanyolország

Fotó: FEB

Hirdetés