Hirdetés
Archivum

Edzésbe állt az orosz válogatott:

:

Hirdetés

A hétvégén Moszkvában megkezdte a felkészülést a februári Eb-selejtezõkre az orosz válogatott. Olaf Lange csapatát február 10-én Miskolcon fogadja a magyar válogatott.

Oroszországban a hétvégén nem rendeztek teljes bajnoki fordulót. Mindössze három korábbról elhalasztott találkozót játszottak le. Ezeken a válogatott játékosok többsége nem volt érdekelt, így már péntek estétõl szinte teljes kerettel tud dolgozni a szakmai stábjuk.

Az orosz szövetség honlapjának Olaf Lange elmondta, hogy jó hangulatban és bizakodva várják a februári találkozókat. „A legfontosabb benyomásom, hogy a novemberi munka nem volt hiábavaló. Megvannak azok az alapok, amiket õsszel lefektettünk. Teljesen más szintrõl tudtuk kezdeni az edzésmunkát, mint novemberben. Sok tennivalónk van még, de bizakodó vagyok. A játékosok fizikális állapotát illetõen nem aggódok. Mindenki kemény munkát végez a bajnokságban és az európai kupákban. A csapategység kialakítására kell helyeznünk a hangsúlyt és arra, hogy összehangoljuk játékban a különbözõ stílusú klubokból érkezõ játékosokat.” – nyilatkozta Olaf Lange szövetségi kapitány az orosz szövetség honlapján.

Az orosz válogatott kerete a februári Eb-selejtezõkre: Elena Beglova (UMMC Jekatyerinburg), Evgenia Belyakova (UMMC Jekatyerinburg), Viktoriia Zavialova (UMMC Jekatyerinburg), Natalia Zhedik (Dinamo Kurszk), Ksenia Levchenko (Dinamo Kurszk), Raisa Musina (UMMC Jekatyerinburg), Tatiana Petrushina (UMMC Jekatyerinburg), Anna Leshkovtseva (MBA Moszkva), Kamilla Ogun (Szpartak Moszkva Vidnoje), Maria Vadeeva (Dinamo Kurszk), Tatiana Vidmer (Dinamo Kurszk), Zhosselina Maiga (Nagyezsda Orenburg), Ksenia Tikhonenko (Nagyezsda Orenburg), Natalia Vieru (UMMC Jekatyerinburg), Albina Razheva (Dinamo Moszkva), Elizaveta Shabanova (Inventa Kurszk).

Galéria az oroszok elsõ edzésérõl

Videó:

Hirdetés