Hirdetés
Archivum

Edzésben a PINKK Pécsi 424:

:

Hirdetés

Fokozatosan az élvonal csapatai megkezdik a felkészülést a 2017/2018-as szezonra. Az elmúlt évad 10. helyezettjénél a PINKK Pécsi 424-nél a magyar játékosok már a múlt héten munkába álltak, hétfõtõl pedig már az új vezetõedzõ Jens Tillman veszi át az irányítást – derül ki a bama.hu hétvégi összeállításából.

Az elsõ hetekben a PINKK keretébõl a légiósok mellett az Universiadén szereplõ Raus Vivien is hiányzik még. Jens Tillman érkezéséig Laczka Miklós irányította az edzéseket és ebbõl az is kiderül, hogy az elmúlt évad második felében vezetõedzõként dolgozó Halmai Gáborral közös megegyezéssel szerzõdést bontott a klub. A csapathoz Raus mellett a három légiós az ukrán irányító Olena Samburska, illetve a két amerikai magas játékos Shelby Cheslek és Ivey Slaughter majd augusztus végén csatlakozik.

Kialakult a PINKK felkészülési meccseinek programja is. Az elsõ találkozót augusztus 26-án Szekszárdon vívja Jens Tillman együttese, majd szeptember 7-9. között egy nyitrai torna szerepel a programban, ahol a házigazda mellett cseh és osztrák rivális várható. Szeptember 14-16. között a Sió Kupán vesz részt a PINKK, ahol a KSC Szekszárd, a Sepsiszentgyörgy és az Athlete Celje alkotja a mezõnyt. A felkészülési meccsek sora a Göcsej Kupán zárul, ahol a szervezõk tájékoztatása szerint még nem teljes a mezõny. A PINKK mellett a Gyõr és a ZTE részvétele biztos.

Hirdetés