Hirdetés
Magyarország

Edzői nyilatkozatok a Szekszárd – Sopron rangadó után:

:

Hirdetés

A 17. forduló rangadóján a Sopron Basket 65-59-es sikert aratott az Atomerőmű KSC Szekszárd otthonában. Edzői nyilatkozatok a klubok honlapjainak segítségével.

Atomerőmű KSC Szekszárd – Sopron Basket 59-65 (18-13, 18-22, 11-12, 12-18)

Beszámoló, statisztika ITT

Djokics Zseljko (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Sok olyan meccset játszottunk, amit legalább húsz ponttal megnyertünk, mégsem voltam elégedett. Most kikaptunk, de jól játszottunk, és büszke lehetek a csapatomra. Az utolsó negyedben Jelena Brooks bedobott két extra hárompontost, ez jelentette végül a különbséget. (Forrás: kscszekszard.hu)

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Egy iszonyatosan nehéz pályán sikerült begyűjteni az idegenbeli győzelmet! Gratulálok mindkét csapatnak, óriási meccs volt! Kemény mérkőzés volt, sok taktikai húzással, mindkét csapatnak kijár a dicséret! Ez volt a 9. meccsünk ebben a hónapban, ennek tükrében még értékesebb ez a győzelem. Nagyon örülök, és büszke vagyok a játékosokra, hogy ilyen szépen visszajöttünk a mérkőzésbe, mert azért az elmondható, hogy a mérkőzés javában inkább hátrányban voltunk. Külön öröm számomra, hogy edzőként még nem sikerült ezen a pályán nyernem, most ez is összejöhetett. Nagyon köszönjük szurkolóink támogatását, óriási hangulatot teremtettek, és ennek is köszönhetjük, hogy a hátrányból sikerült fordítanunk. Fantasztikusak voltak! (Forrás: wb-sopron.com)

Fotó: Atomerőmű KSC Szekszárd 

Hirdetés