Hirdetés
Magyarország

Edzői nyilatkozatok az Amatőr bajnokság döntője után:

:

Fotó: Zölei Fanni

Hirdetés

A döntő második mérkőzésén Székesfehérváron 58-58-as döntetlen született. Ez azt jelenti, hogy a soproniak 131-124-es összesítéssel múlták felül a Dávid Kornél KA gárdáját, így a Sportdarázs-SMAFC együttese nyerte az Amatőr-bajnokságot 2024-ben. A hunbasket.hu segítségével gyűjtöttük össze a mérkőzés utáni edzői nyilatkozatokat.

Dávid Kornél KA – Sportdarázs-SMAFC 58-58

Szentpáli Gergő (vezetőedző, Dávid Kornél KA): “Nagyon büszke vagyok erre a csapatra, erre a döntőre és az egész szezonunkra. Hosszú utat jártunk be, elértük a célunkat, itt pedig hősi halált haltunk. Sajnos a bajnoki címet nem, de rengeteg ember szívét megnyertük a küzdéssel, a bajtársiassággal és motivációval, amivel végignyomtuk ezt a 40 percet, úgy, hogy már eléggé fáradt volt a csapat és a végső tartalékait élte fel mindenki. Egyértelműen a két legjobb csapat játszotta a döntőt. Színvonalas, akár A-csoportos szintű mérkőzések voltak. A két meccs alapján megérdemelten húzta be a párharcot a Sopron, amely remekül összeállt a szezon végére. Gratulálok nekik a bajnoki címhez.”

Srdjan Radulovic (vezetőedző, Sportdarázs-SMAFC): ” Nincsenek rá szavaim, hogy elmondjam, mekkora dolog megnyerni a bajnoki címet. Nehéz szezon volt és hosszú utazáson vagyunk túl. A végén viszont csak az a fontos, hogy hol végeztünk. Gratulálok a DKKA-nak is, ők is 100 százalékig megérdemelték volna, hogy győzzenek, és nagyszerű csapat. A végső sikert a precíz, kemény védekezésünk hozta meg.”

Fotó: Zölei Fanni

Hirdetés