Hirdetés
Archivum

Edzõt cserélt a Valencia:

:

Hirdetés

A Ros Casares Valencia rövid közleményben jelentette be, hogy a klub közös megegyezéssel szerzõdést bontott Natalia Hejkovával. A spanyol sztárcsapat új vezetõedzõje Roberto Iniguez lesz.

A Ros Casares Valencia 8 gyõzelem mellé 2 vereséget gyûjtött eddig az Euroligában, miközben a Spanyol bajnokságban veretlen. A nyáron jelentõsen megerõsített együttes novemberben a Galatasaray otthonában 30 ponttal tudott gyõzni, míg két héttel ezelõtt a nagy rivális Salamancát is kiütötték.

A váltás okai eddig nem ismertek, de a hírek szerint Hejkova iránt az utóbbi két hétben ingott meg a bizalom. Kaunasban Rima Valentiene utolsó másodperces triplájával vereséget szenvedett a Valencia, majd a szerdai játéknapon hazai pályán a Gdynia ellen is több hiba csúszott a játékba. Hejkova február 10-én váltotta Jordi Fernández-t a kispadon és a szlovák edzõnõvel nyáron szerzõdést is hosszabbítottak.

Az új vezetõedzõ Roberto Iniguez a helyi férfi csapatban a Pamesa Valenciában szerepelt játékosként, majd visszavonulása után a klubnál dolgozott edzõként.

Hirdetés