Hirdetés
3x3

Júniustól edzőtáborozik a román 3×3-as válogatott:

:

Hirdetés

A román 3×3-as válogatott is edzőtábort tervez a nyárra. A tervekről a sepsiszentgyörgyi klub honlapja közölt egy részletes összeállítást, mivel a csapatkapitányuk Annemarie Gödri-Părău is meghívott kapott a bő keretbe.

Gödri-Părău mellett Gabriela Mărginean, Ancuța Stoenescu, Gabriela Irimia, Anca Șipoș, Alexandra Uiuiu, Florina Stănici, Elisabeth Pavel, Sonia Ursu-Kim és Ashley Walker alkotja a román válogatott keretét – olvasható a Sepsi-SIC összeállításában, mely kiemeli: Pavel a napokban érkezett haza Olaszországból, így a következő két hetet házi elkülönítésben tölti, míg Ursu-Kim Dél-Koreában, Walker pedig az Egyesült Államokban tartózkodik.

A jövő évi tokiói olimpiára készülő csapat és a szakmai stáb is átesik a kötelező koronavírus-teszten, majd június 1-jén kezdik a felkészülést, amely július 29-ig tart. Amíg a teszteredményekre várnak, a sportolók hazai környezetben, egyénileg készülnek, majd június 4-én kezdődik az összetartás. A következő 3 hétben együtt edzenek az olimpiai központban, majd egy hetet otthon töltenek, ezt követően pedig július 2-án újabb háromhetes felkészülés kezdődik, ezúttal Elisabeth Pavel is jelen lesz. A Román Kosárlabda-szövetség közlése szerint a szigorú egészségügyi előírásokat betartva végzik a fizikai, technikai és taktikai felkészülést – összegez a Sepsi-SIC beszámolója.

Hirdetés