Hirdetés
Archivum

Edzõváltás Gyõrben: Milos Pavlovic érkezik Sandro Orlando helyére:

:

Hirdetés

A CMB Cargo UNI Gyõr a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a vezetõedzõi poszton Sandro Orlando-t a szerb Milos Pavlovic váltja. Részletek a klub közleményében.

Fotó: CMB Cargo UNI Gyõr

Forrás: CMB Cargo UNI Gyõr hivatalos honlap

A vasárnapi DVTK-tól elszenvedett vereség után ma délelõtt a klubvezetésünk úgy döntött, hogy Sandro Orlando vezetõedzõt leváltja, s helyére a szerb Milos Pavlovicot nevezi ki a csapat élére.

„Egymás után négy vereséget szenvedett a csapat a bajnokságban, ami korábban nem nagyon fordult még elõ nálunk, ezért ma délelõtt egyeztettünk vezetõedzõnkkel, aki elismerte, az õ munkájának megítélését nagyban befolyásolják az eredmények. Mivel azok elmaradtak az elmúlt hetekben, így végül úgy határoztunk, hogy elválnak útjaink, azaz mostantól már nem Sandro Orlando a CMB Cargo-UNI Gyõr vezetõedzõje. Utódja a szerb Milos Pavlovic lett, akivel egy plusz kétéves szerzõdést kötöttünk. A 34 éves szakember a szerb felnõtt nõi válogatott másodedzõje, ott volt a csapat szakmai stábjában az Európa-bajnokság megnyerése és az olimpiai bronzérem megszerzése idején. Emellett az U20-as nõi csapattal a nyáron Sopronban ezüstérmes lett, s az U18-asokkal is van egy EB-ezüstje. Tõle most elsõsorban azt várjuk, hogy a csapat hitét adja vissza. Hisszük ugyanis, hogy a játékosállomány jobb teljesítményre hivatott, sokkal többre képes. Úgy véljük, fizikálisan nincs rossz állapotban a csapat, ha hitben és akaratban elõre tudunk lépni, akkor elérhetjük a szezon elõtt kitûzött célokat, melyek nem változtak: a bajnokságban és a Magyar Kupában is döntõt szeretnénk játszani” – mondta el Fûzy András, a CMB Cargo UNI Gyõr elnöke. 

Forrás: CMB Cargo UNI Gyõr hivatalos honlap

Hirdetés