Hirdetés
Archivum

Edzõváltás Salamancában:

:

Hirdetés

Ahogy arról beszámoltunk, az Euroliga 10. fordulójában szerdán este a Salamanca hazai pályán 82-61-es vereséget szenvedett a TTT Rigától. Nem maradt következmények nélkül az eredmény a spanyol klubnál.

Fotó: perfumeriasavenidabaloncesto.com

Fotó: perfumeriasavenidabaloncesto.com

A Salamanca hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint csütörtökön délelõtt a klub kezdeményezésére, de közös megegyezéssel felbontásra került Lino López vezetõedzõ és Álex de la Vega erõnléti edzõ szerzõdése. Az új szakmai stábot egyelõre nem mutatták be.

Nincs könnyû helyzetben a spanyol bajnoki címvédõ. Az Euroligában 4 gyõzelemmel és 6 vereséggel állnak a B-csoportban. Lépéshátrányban vannak az Euroliga negyeddöntõs helyért zajló versenyfutásban. A bajnokságban pedig a Gironával futnak kiélezett versenyzett, mely során decemberben vereséget szenvedtek kihívójuk otthonában.

A keretükben is akadnak változások. Elin Eldebrink a hétvégi bajnokin több hétre kidõlt izomsérülés miatt. Szerzõdtették viszont a világbajnok amerikai válogatott irányítóját Jewell Loyd-ot, aki hamarosan be is mutatkozhat tétmeccsen.

Hirdetés