Hirdetés
Archivum

Egle Sulciute elhagyhatta a kórházat:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján adta hírül, hogy bokamûtétje elhagyhatta a kórházat Egle Sulciute. Részletek a klub közleményében.

Fotó: Aluinvent DVTK/DVTK.eu

Fotó: Aluinvent DVTK/DVTK.eu

Forrás: DVTK hivatalos honlap

Eglė ©ulèiūtė vasárnap ‎délelõtt hazatérhetett miskolci otthonába. Litván centerünk a csütörtöki Cegléd elleni mérkõzésen szenvedett rendkívül súlyos sérülést.

Dr. Farkas Tamás, az Aluinvent DVTK csapatorvosànak tájékoztatása szerint a képalkotò felvételek tanùsága szerint Eglė külbokája tört el. Dr. Ungvári Gábor a B.-A.-Z. Megyei kórház szakorvosa pénteken a déli órákban végzett rekonstrukciós beavatkozást a sérült testrészen. A csont összeforradásának ideje várhatóan 6-8 hetet vesz majd igénybe, a gyógytorna és a fokozatos terhelés ez után következhet. A vérrög képzõdés fokozott veszélye miatt Eglė nem utazik haza férjével és két kisgyermekével Litvániába az ünnepek alatt sem, Miskolcon ünneplik majd a karácsonyt és köszöntik az új évet.

– Kedves csapattársaimon és edzõimen kívül is nagyon sokan biztosítottak együttérzésükrõl és tàmogatásukròl – mondta el Eglė ©ulèiūtė -, melyet ezúton is szeretnék nekik megköszönni, valamint hálás vagyok a klub – és a kórház munkatársainak ‎a törõdésükért és a segitsègükért! Bár nem hazámban töltöm az ünnepeket, mégsem leszünk magunkban, hiszen szüleim és testvérem is megérkeztek szombaton Miskolcra.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok, Linksmų Kalėdų!

Forrás: DVTK hivatalos honlap

Hirdetés